Yrittäjä – lähde kalastusmatkalle kauniiseen ja puhdasvetiseen Gotlantiin

Oletko intohimoinen kalastuksen harrastaja vai onko sinulla oma kalastusyritys? Harrastatko kenties perhokalastusta? Jos harrastat, sinun kannattaa ehdottomasti lähteä kalastusmatkalle Gotlantiin meritaimenta narraamaan.

Tiesitkö, mikä tekee perhokalastuksesta niin suositun? Vastaus on, että perhokalastuksessa on erittäin monia variaatioita, joista jokainen kalastaja voi poimia omansa. Perhokalastus on lajina hyvin monipuolinen, sillä perhokalastusta voi harrastaa sekä joella, järvellä että merellä. Perhokalastuksessa myös kohdelajien kirjo on todella valtava, joten jokaiselle löytyy varmasti oma kohdekala, -paikka ja välineet, joiden avulla kalastaa.

Kalasta lomallasi Gotlannissa

Ruotsin suurimmalla saarella Gotlannissa löytyy todella hienoja kalastuspaikkoja. Huikean kauniit kivikko- tai hiekkarannat odottavat juuri sinua! Mutta, saatat sanoa: ”Olen yrittäjä, joten minulla ei ole koskaan aikaa lähteä lomalle.” Kuinka totta asia onkaan, varsinkin yksityis- ja pienyrittäjien keskuudessa.

Ethän kuitenkaan unohda, että loma tekee jokaiselle ihmiselle todella hyvää. On mukavaa päästä hetkeksi pois arjen kiireistä, jotta jaksaa taas keskittyä työhön. Mikä siis avuksi? Tiesitkö, että juuri kiireisiä yrittäjiä varten on kehitetty asiakasystävällinen, helppokäyttöinen ja älykäs Lime technologies.fi -järjestelmään perustuva CRM-työkalu. Kätevä Lime technologies -järjestelmä pitää kaikki asiakastietosi saman tiedoston suojissa, josta löytyvät helposti kaikki aktiiviset ja potentiaaliset asiakkaat, eli oma kohderyhmä, suoritettu jälkimarkkinointi, asiakashistoria ja tulevat markkinointiin kohdistuvat toimenpiteet. Todella hyödyllistä, eikö totta?

Yrittäjänä sinulta jää niin sanottu kaksinkertainen työ kokonaan pois, sillä Lime technologies -järjestelmä hoitaa asiat puolestasi. Vapaa-aika puolestaan lisääntyy, ja konkreettisena esimerkkinä saat myös lomaillessasi kaikki yritystäsi koskevat tiedot aina reaaliaikaisesti. Yrityksen kaikki menneet ja käynnissä olevat projektit, toteutuneet ja tulevat kaupat ovat aina katsottavanasi, vaikka itse olisit lomalla. Huojentavaa tietää, että kaikki sujuu entiseen malliin lomankin aikana ja loma voi taas jatkua esimerkiksi kalastuksen parissa!

Kalastus rentouttaa ja auttaa jaksamaan

Gotlannissa voit liikkua autoillen paikasta toiseen, mutta kalastaessa rannalla liikutaan aina kävellen. Gotlannissa meritaimenen keskipaino on normaalisti noin 2 kg, mutta useimmiten se on kuitenkin 8–9 kiloa. Kalastajan saalisrajoituksena on yksi meritaimen päivää kohden, jolloin meritaimenen alamitta saa olla enintään 50 cm.

Tiesitkö, että kalastus on sekä lepoa että rauhaa sielulle ja sydämelle. Kalastaminen tyynnyttää mielen ja piristää kiireisinäkin päivinä. Perhonsidonnassa aloittelijan kannattaa aina kalastaa valmiiden aloituspakettien avulla. Marketeista saa erilaisia vaihtoehtoja, mutta kalastusliikkeestä ostaessasi saat aina juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan perhokalastusvälinesetin. Ei siis muuta kuin kalastamaan – Ruotsin Gotlantiin tai monille hyvälaatuisille kotimaisille vesille!

Leave a Reply

mts_best