Hauskat joululahjat kalastajalle

Oletko jo alkanut pohtia hauskoja joululahjaideoita kalastajaystävällesi tai -rakkaallesi? Tuntuuko sinusta, että ideat ovat hukassa, etkä oikein pääse puusta pitkälle? Ei, hätää, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin hauskoja kalastajalle sopivia joululahjaideoita! Näistä ideoista ei puutu huumoria eikä twistiä!

Rentouttava puhallettava kylpyamme

Hauskat joululahjat kalastajalle löytyvät Partykingiltä. Partyking on juhlatarvikkeisiin erikoistunut hullun hauska verkkokauppa, johon kannattaa tutustua, kun haluat löytää kalastajan makuun sopivat hauskat joululahjat. Olemme koonneet tähän artikkeliin muutamia verkkokaupasta löytyviä tärppejä, mutta verkkokaupan valikoimista löytyy myös lukemattomia muita hauskoja vaihtoehtoja, joihin kannattaa tutustua! Ensimmäinen tärppimme on rentouttava puhallettava kylpyamme.

Kalastaminen, etenkin ammattiksi kalastaminen, on tunnetusti rankkaa puuhaa. Tästä syystä rentouttavat kylvyt voivatkin tulla tarpeeseen. Puhallettava kylpyamme on siitä kiva vaihtoehto, että se on helppo pakata mukaan kalastusreissulle ja puhaltaa täyteen vaikka kalastusmajassa, jonka kylpymahdollisuudet voivat muutoin olla erittäin rajalliset. Tarvittaessa ammeen voi täyttää vaikka merivedellä ja rentouttava kylpy on valmis! Ehkäpä kalastaja voi pakata kalastusmatkalle mukaan myös sinut pesemään selkänsä ja hieromaan kipeytyneitä lihaksiaan rankan kalastusrupeaman jälkeen. Halutessasi voitkin sujauttaa tämän lahjan mukaan hauskan lahjakortin, jossa lupaat vaikkapa rentouttavan hieronnan kylvyn jälkeen.

Rengasta kalastaja mielialasormuksella

Mielialasormus on upea joululahjaidea, jolla voit rengastaa rakkaan kalastajasi. Sormus auttaa kalastajaa ymmärtämään tunteitaan, jotka voivat vaihdella nopeaan tahtiin kalastusreissun aikana hermostuneisuudesta ärtyneisyyteen ja levottomuuteen. Partykingin mielialasormukset on valmistettu metallista, joten ne kestävät kalastusreissujen kovaakin käyttöä, ja ne vaihtavat väriä kalastajan ruumiinlämmön perusteella. Musta väri osoittaa tunteettomuutta. Ruskea väri osoittaa hermostuneisuutta. Punainen väri viittaa ärsyyntyneisyyteen ja oranssi hermostuneisuuteen. Keltainen väri ilmaisee sekavia tunteita ja turkoosi yllättyneisyyttä. Vihreä väri viittaa romanttisiin tunteisiin ja liila iloon. Sininen väri viittaa onnellisuuteen. Värien tulkintaan kannattaa toki suhtautua huumorilla, sillä tieteellistä näyttöä sormuksen todenperäisestä toiminnasta ei välttämättä ole! Minkä värinen sinun kalastasi sormus on, kun hän kohtaa sinut?

Pääkallon muotoinen juoma-annostelija

Pääkallon muotoinen juoma-annostelija on hauska lahjaidea kalastajalle, joka tarvitsee välillä täydellistä nollausta rankkojen kalastusretkien jälkeen. Pääkallon voi täyttää haluamallaan juomalla ja juomaa voi annostella juuri sopivasti suoraan lasiin. Juoma-annostelijan voi ottaa myös mukaan kaverusten yhteisille kalastusretkille ja se herättääkin varmasti hilpeyttä kaveriporukan yhteisillä reissuilla. Annostelijaa voi käyttää myös herkullisten kala-aterioiden kyytipoikana, kun on aika nauttia kalastusreissun kalansaaliista ja meren herkullisista antimista hyvässä seurassa rentoutuen ja hauskaa pitäen.

Leave a Reply

mts_best